GENÇLİK DEĞİŞİM KISA DÖNEM BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI
10 Ekim 2017
Bölge Duyuruları

GENÇLİK DEĞİŞİM KISA DÖNEM BAŞVURU SÜRECİ BAŞLADI

KISA DÖNEM KAMPLAR VE AİLEDEN AİLEYE DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURU İÇİN SON MÜRACAAT TARİHİ 01 Aralık 2017

Ülkemiz gençlerinin yurt dışı kamplarına katılmalarını veya yurtdışındaki güvenilir bir ailenin yanında vakit geçirmelerini sağlamak ister misiniz?

2017 yazında Bölgemizden 43 gencimiz sizlerin sayesinde bu deneyimi yaşadı. Onlar şimdi dünyaya çok daha farklı bakıyor. Onlar şimdi daha çok dünya vatandaşı.

Ülkemizin geleceğinde “FARK YARATMAK” için rotary de yapılabilecek en anlamlı projelerden birisi de yurtdışı kamplarına veya aileden aileye değişim programlarına aday göstermekdir.

Kısa Dönem değişim programının başvuru sürecinin başladığını ve programa katkı sağlamak için komitemize en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar aday göstermenizin yeterli olduğunu iletmek isterim.

Başvuru formlarını ve açıklamaları ekte bilginize sunuyor, sorularınız için Gençlik Değişim Komitemizin her zaman hazır olduğunu iletiyor ve kulüplerimize programa gösterecekleri  ilgi ve katkı için şimdiden teşekkür ediyorum.

Rotaryen Sevgi ve Saygılarımla,

GDB. Tülin Çetin - Gençlik Değişim Ana Komite Başkanı