Konvansiyon Gezisi 2017
Kulüp Duyuruları

Konvansiyon Gezisi 2017

Sevgili Rotary Ailemiz,

Her yıl düzenli olarak tüm dünyadaki Rotaryenlerin bir araya geldiği "Uluslararası Rotary Konvansiyonu" 2016-2017 döneminde ABDnin Atlanta şehrinde gerçekleştirilecektir. Rotaryen dostlarımızla bir araya gelme imkanı sunan bu etkinliğe hep birlikte katılabilmek için 1-15 Haziran 2017 tarihleri arasında konvansiyon gezisi düzenlenecektir.

Gezi programımızın ilk durağı Miami olacak. Buradan katılacağımız Gemi turuyla Jamaika, Cayman Adaları, Meksika ve Bahamaları içeren bir haftalık gezinin ardından 10-14 Haziran 2017 tarihlerinde UR Konvansiyonunun yapılacağı Atlantaya ulaşacağız. Geziyle ilgili detaylar ve ödeme formu bölge web sitemizde yer almaktadır.

Kısıtlı yer imkanı ve kontenjanın başvuru sırasına göre doldurulacak olması nedeniyle katılmak isteyen tüm dostlarımızın bir an önce kayıtlarını yapmalarını öneriyoruz. Ödemelerin başvuru tarihinden itibaren Nisan 2017 tarihine kadar eşit taksitler halinde yapılacağını hatırlatmak isteriz. Kayıt işlemleri için rezervasyon formunu doldurarak formda belirtilen faks veya e-postaya iletmeniz gerekmektedir.

Dönemin sonunda yorgunluklarımızı atacağımız, dostluklarımızı pekiştireceğimiz bu gezide sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyacağız.

Sevgi ve Saygılarımla,
Taner Çanakçı