ZİÇEV yararına
11 Nisan 2018
Kulüp Duyuruları

ZİÇEV yararına "Kıryama Sergisi"

Adana Çukurova Rotary Kulübü, Istanbul Tekstil Sanatları Dernegi, Adana Kırkyama Gurubu katkılarıyla Adana Zihinsel Engelli Çocukları Yetistirme ve Koruma Vakfı yararına düzenledigimiz kırkyama sergisi yapılacaktır.

İstanbul ve Adanalı kırkyama sanatçılarının yaklaşık 100 adet eserinin yanısıra Abdioğlu Rotary Toplum Birliği'mizde gerçekleşen Kırkyama Atölyesi'ne devam eden bayanların da ilk eserleri sergilenecektir. Sergi süresince çeşitli etkinliklerle ZİÇEV adına bağışlar toplanacaktır.

İstanbul Tekstil Sanatları Derneği'nin üyelerine ayrıca bölgemizin kültürel ve tarihsel özelliklerini kapsayan gezi yapılacaktır.

Adana Büyükşehir Belediyesi 75. Yıl Sanat Galerisinde 23 Nisan 2018 saat 17:00'de açılışı takiben sergi 28 Nisan 2018 tarihine kadar ziyaretçilere açık olacaktır.