27 Mayıs 2018
Bölge Duyuruları

Guvernörlük Devir Teslim Töreni

Değerli Başkanlarım, Fark yaratan bir senenin sonuna yaklaşırken, dönemimizin en anlamlı günlerinden biri olan "Guvernörlük Devir Teslim Töreni ve Balosu" nu Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak tüm rotaryen dostlarımıza birlikte kutlamak istiyoruz.

Değerli Başkanlarım,

Dönemimiz boyunca tüm etkinliklerimizde yanımızda olan, bizi destekleyen değerli guvernörümüz Ş. Serdar Ünlü ve sevgili eşi Nilüfer'i güzel anılarla uğurlarken, ilham kaynağı olacak bir döneme başlayacak olan değerli gelecek dönem guvernörümüz N. Altan Arslan ve sevgili eşi Neslihan'a, gelecek dönem görevlilerine hoş geldiniz diyeceğiz.
Katılımın yüksek olacağına inandığımız,
çoşkulu, güzel anların yaşanacağı bir devir teslim töreni ve balosunda, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak rotary ailemizle beraber olmaktan farklı bir onur duyacağız.
Rotaryen sevgi ve saygılarımızla

Eran O. Sözen - Fisun
Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü
2017-18 Dönem Başkanı ve Eşi

Tarih: 30 Haziran 2018
Saat : 19.30 Kokteyl  20.00 Tören ve Balo
Yer   : Point Otel -  Çukurambar / Ankara

Balo Ücreti : 165 TL. (KDV dahil) / kişi başı

İrtibat:
Rtn. Kadri Güneş (Komite Bşk.)
Rtn. Gence Erdağı ( Kulüp Sek.)
0 533 707 32 44   genceerdagi@gmail.com

Not: 20 Haziran 2018 tarihinde otele katılım sayısını net olarak bildirme zorunluluğumuz olduğundan dostlarımızın  balo katılım ücretlerini;

TR 02 0006 7010 0000 0066 975458
İBAN nolu Yapı Kredi Bankası Kuğulu Park Şubesi Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü hesabına yatırarak,  isim ve kulüp adını içeren banka dekontlarınızı, WhatsApp veya mail ile Kulüp Sekreterimiz Gence Erdağı ile paylaşmanız rica olunur.

Dr. Eran Sözen

Dosyalar