TÜM Haberler

Ordu Rotarky Kulübü, Ankara Çayyolu Rotary Kulübü organizasyonunda Monec Ankara’da, 23-26 Ocak 2020 tarihinde yapılan 136. Rotary Yarının Liderlerini Arıyo..

Başkent Rotary Kulübü Meslek Hizmetleri Ödül Töreni 21.01.2020..

Ordu Rotary Kulübünde Ocakbaşı toplantılarına 18 Ocak 2020 tarihinde sekreter Rtn. Ümit & Belgin Metin, çiftinin ev sahipliğinde devam edildi...

23 Aralık Pazartesi günü Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Sema Özden bizlere *Radyofrekans Uygulaması” ve genel konular hakkında bir konuşma yapt..

Anıttepe Rotary Kulübü Aralık Ayı Ocakbaşında Ailecek bir aradaydık..

Yenimahalle Rotary Kulübü olarak, Guvernör Özel Temsilcisi Suat Torun'unda katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Gelecek Dönemin Yönetim Kurulu hak..

Yenimahalle RK. Başkanımız Tekin Yıldırım Kulübümüzün 2019-2020 Dönem Yarı yılında gerçekleştirmiş olduğu ve yapacağı faaliyetler ve projeler ile ilgili b..

13 Ocak pazartesi günü toplantımızda konuk konuşmacımız GDB Murat Doğru ''Küresel Isınma , Yeşil Binalar ,Yeşil Şehirler'' konulu bir sunum yapacak..