TÜM Haberler

Başkent RK sanal ortamda toplandı. 31.03.2020..

Ordu Rotary Kulübü Toplantısını Telekonferansla gerçekleştirdi. Ordu Rotary Kulübü 35 yıllık tarihinde bir ilk olarak 1783.Toplantısını Covid 19 sebebiyle..

Kulübümüzün 25., Dönemin 17. Toplantısını Sosyal mesafe kuralına uyarak, Telekonferans şeklinde gerçekleştirdik. Kulüp Başkanımız Tekin Yıldırım, Başkanlar..

Koru Rotary Kulübü olarak 34. toplantımızı 23 martta zoom üzerinden video konferans olarak gerçekleştirdik . Korona virüs salgını ile ilgili kulüp..

12.03.2020 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Kulübümüzün 24., dönemin 16. toplantısında, güncel konular ile birlikte önümüzdeki günlerde Kulüp olarak nel..

UR 2430.Bölge Dostluk Mesleki Değişim Programından (Group Study Exchange) üyemiz Rtn. Nagihan Akarsu ve Rtn. Asel Gürsoy, ABD 7570 West Virgina-Tenesse böl..

Rotachess satranç turnuvasının Ankara ayağına katılım başvuruları devam ediyor...

2430. Bölge Akılcı İlaç Kullanımı Ana Komite Başkanımız Prof. Dr. Yahya Laleli Koru RK ,Anıttepe RK ve Emek RK ile ortak düzenlemiş olduğumuz topla..

Kulübümüzün 23., dönemin 15. toplantısına konuşmacı olarak katılan Ankara Tandoğan Rotary Kulübü GDB Mustafa Süha OKÇABOLLU Fon Yönetimi konulu sunumu i..

Ordu Rotary Kulübü Rotary’nin kuruluşunun 115.Yıldönümünü 23 Şubat 2020 tarihinde Balıktaşı City Otel’de(Müstesna ) Düzenlediğimiz sabah kahvaltısı ile bi..

Koru Rotary Kulübü olarak 17 şubat toplantımızda Rotary Bilgilendirme Komite Üyemiz GDB Fulya Erden'in ''Rotary ve Polio '' isimli sunumu sonrasın..