TÜM Haberler

Cumhuriyetimizin kurucusu ve ilham kaynağımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 80. yılı anısına Emek Rotary Kulübü olarak bölge görevimi..

9 Kasım 2018 cuma akşamı Emek Rotary Kulübü Dönem Sekreteri Rtn. Ergun Karabulut ve eşi Helena Karabulut Ocakbaşı ziyaretimizde bizleri evlerinde ağırladıl..

INTERACT KULÜBÜMÜZE YENİ ÜYE KATILDI..

GELENEKSEL BERDAN AKALIN BOWLING TURNUVASI, 09 ARALIK 2018, SAAT 14.00..

İLHAM KAYNAĞIMIZ ATATÜRK'Ü ZİYARET ETTİK..

Cumhuriyet yemeği..

Gaziantep klüpleri olarak 6 klüp ortak düzenlediğimiz Cumhuriyetimizin 95. senesini kutlama yemeğinde güzel sahneler ortaya çıktı..

Dönemin ilk bayan üye ve eşler toplantısını roteş Merve Ölçer'in evinde gerçekleştirdik. Toplanımız güzel proje fikirlerine ve hoşsohbetlere vesile oldu. A..

1. EŞLER TOPLANTISINI 10 KASIMDA YAPTIK..

Yenimahalle Rotary Kulübünü kurmakla görevli Guvernör Özel Temsilcisi Rtn. Suat Torun başkanlığında ve ev sahibi kulüp Emek Rotary Kulübümüz desteğiyle 8 K..

MOR MENEKŞELER RESİM SERGİSİ, 26 KASIM-2 ARALIK NEXT LEVEL NEXT ART SANAT GALERİSİ..

KULÜBÜMÜZÜN 1601. DÖNEMİMİZİN 15. TOPLANTISI..

ATAKUM ROTARY AİLESİNE İKİ YENİ ÜYE KAZANDIK. GUVARNÖR YARDIMCIMIZ MEHMET MURAT BERK YENİ ÜYELERİMİZİN ROZETLERİNİ TAKTI..

DÖNEMİMİZİN 4. OCAKBAŞINI SEVGİLİ SABRİ-ŞADİYE ACAR DOSTLARIMIZIN EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİRDİK..

3-4 Kasım 2018 Tarihinde yapılan Mor Dönem Yeni Üye Uyum Kampına katılım sağladık. ..

Adana Çukurova Rotary Kulübü olarak 40 Öğrenci ve 5 öğretmenimiz ile Anıtkabir Ziyareti yaptık...

Adana Çukurova Rotary Kulübü - Kulüp gezisi 3-4 Kasım 2018 Adıyaman Nemrut ..

Meslek Hizmet Ödüllerini takdim ettik..

Emek Rotary ve Rotaract Kulüpleri işbirliğiyle gerçekleşen 10. Geleneksel Akdere Projesi ile Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yahyalar mevkiinde yaşayan ihtiy..