TÜM Kulüp Haberleri

POLIO MÜCADELESİ RESİM MÜZAYEDESİ, 9 ARALIK 2018, SAAT 18.00'DE RC GALERİDE GERÇEKLEŞTİ..

9. BERDAN AKALIN BOWLİNG TURNUVASI MUHTEŞEM BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ..

6 Aralık 2018 Perşembe akşamı Emek Rotary Kulübü olarak tiyatro etkinliği düzenledik ve canlı performansa eşlik ettik, GDB Rtn. Suat Torun'un doğum gününü ..

2018-2019 Dönem Başkanımız Rtn. Şebnem Yiğit canlı yayınlanan Radyo Avrasya da radyo programcısı Vahide Çakır’ın hazırlayıp sunduğu “3 damla mutluluk” prog..

Dönem Guvernörümüz Rtn.N.Altan Arslan önderliğinde ve bölgedeki 6 kulübümüzle birlikte Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen arasında Girişimci Kadınlar ..

Bölge görevimiz olan ve Guvernör Yardımcısı Rtn. Suat Torun önderliğinde Yenimahalle RK nün 2. Koordinasyon toplantısını 29 Kasım 2018 günü gerçekleştirdik..

6 Kasımda İnteract haftası vesilesiyle dönem başkanımız Rtn. Şebnem Yiği'in evinde Emek Rotary Kulübü İnteractlarımızla biraraya gelip dönemimiz içinde yap..

GUVERNÖRÜMÜZLE TÜRKİYE BİLİŞİM DERNEĞİ'Nİ ZİYARET ETTİK..

GUVERNÖRÜMÜZÜN KULÜBÜMÜZE ZİYARETİ 6 ARALIK 2018..

GUVERNÖR ZİYARETİ GENİŞLETİLMİŞ YÖNETİM TOPLANTISI..

DIŞKAPI ÇOCUK ONKOLOJİ HASTANESİNE YARDIM PROJEMİZE GUVERNÖRÜMÜZ İLE GİTTİK..

KASIM 2018 BÜLTENİMİZ YAYINLANDI..

SİBER ZORBALIK, GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI VE ÇOCUK HAKLARI EĞİTİM PROGRAMI..

GUVERNÖR ZİYARETİ EŞLER TOPLANTISI, 6 ARALIK 2018..

''ERKEN TANI HAYAT KURTARIR'' TEKSTİL FABRİKASINDA ÇALIŞAN 65 KADINA MEME KANSERİ ,ERKEN TANI ÖNEMİ GENEL CERRAH YUNUS ÖZTÜRK TARAFINDAN HAZIRLANAN SUNUM ..

2 YENİ ÜYE ATAKUM ROTARY AİLESİNE KATILDI..

UR BAŞKANI BARRY RASSİN'İN 2430 BÖLGE RESMİ ZİYARETİNE KATILDIĞIMIZ GECEDE 2 ESKİ ÜYEMİZİN ROTARY AİLESİNE TEKRAR KAZANIMI GERÇEKLEŞTİ.PROJELERİMİZDE BİZLE..

KASIM 2018 BÜLTENİMİZ YAYINLANDI..