TÜM Kulüp Haberleri

Kulübümüzün 44. Dönemin 13. toplantısı ile birlikte 2020-2021 Dönem meslek ödülleri töreni zoom üzerinde gerçekleştirildi. Değerli Guvernörümüz Serhan Anta..

Adıyaman nemrut Rotary Kulübünün şehit ailesine verilmek üzere Adıyamamn İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’a verdiği bilgisayar uzaktan eğitim ..

ORDU ROTARY KULÜBÜ İLE DİYARBAKIR ROTARY KULÜBÜ ORTAK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ. Ordu Rotary Kulübü ve Diyarbakır Rotary Kulübü 12 Ocak 2021 tarihinde Zoom ..

ORDU ROTARY KULÜBÜ İLE KUŞADASI ROTARY KULÜBÜ ORTAK TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ. UR 2430 Bölge Ordu Rotary Kulübü ve UR 2440 Bölge Kuşadası Rotary Kulübü 07 O..

ROTARY BİLGİLERİ KOMİTESİ TARAFINDAN ROTARY BİLGİLERİ EĞİTİM SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. UR 2430 Bölge Rotary Bilgileri Komitesi tarafından hazırlanan ve M..

2-3 Ocak tarihlerinde Bölgemiz tarafından düzenlenen ve büyük bir coşku ile gerçekleşen Liderlik Eğitim Seminerine Yenimahalle Rotary Kulübü olarak katılım..

DORA VE DORUK ODABAŞ ANKARA MALTEPE INTERACT KULÜBÜ PROJESİNE DESTEK OLDULAR. Ankara Maltepe Interact Kulübü Başkanı Didem Neva Ürtiş, Plastik kapak topla..

ORDU ROTARY KULÜBÜ 1823. TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ. Ordu Rotary Kulübü 1823. Toplantısı ve 2020-2021 Döneminin 26.Toplantısı, Dönem Başkanımız Rtn. Haka..

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübünün geleneksel hale getirdiği “ULUSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE- NEMRUT’A TIRMANIYORUZ” sloganı ile bu yıl 25-27 Eylül..

26.12.2020 tarihinde Kulübümüz tarafından düzenlenen Film gösteriminde anlamlı güzel bir gece geçirdik. Bu güzel gecemizde Başta bizlere desteklerini esirg..

Tüm Rotaryen dostlarımızı ve Film severleri Güzel bir hafta sonu dileklerimizle, Engelsiz Filmler Günü Film gösterimine bekliyoruz...

Toplantımızda, gerçekleşen projelerimizi ve dönemin ilk altı ayını ve gelecek yarı yılı değerlendirdik. proje sorumlularımızın projeler ile ilgili sunumu ..

Yenimahalle Rotary Kulüp olarak, Melike aşkoldam, Ertuğrul Bilici,Tuğçenur Bektaş, Tunç Özdemir ve Asya Zülal Koçak isimli gençlerimizle 19-20 Aralık 2020 ..

Ercüment Ovalı’nın covid-19 aşıları ile ilgili sunumunun gerçekleştirildiği Ankara Anıttepe RK. ve Samsun Karadeniz RK. ortak toplantısına, Yenimahalle Rot..