TÜM Kulüp Haberleri

ORDU ROTARY KULÜBÜ GÜLYALI BELEDİYESİ İLE BİRLİKTE BİR ENGELLİ BİR VATANDAŞIMIZA AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE HEDİYE ETTİ. Ordu Rotary Kulübü "Engelsiz Ha..

Ordu Rotary Kulübü ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi işbirliğinde, 14-15 Kasım 2020 tarihlerinde Ceren Özdemir Meydanı Köprübaşında “DEMİR ALİ’YE..

Kulübümüzün 40. Dönemin 7. Toplantısını Dostlarla birlikte, Pandemi kurallarına uyarak fiziki ortamda gerçekleştirdik. Toplantımızda, Projeler ve yapılanla..

ORDU ROTARY KULÜBÜ 2020-2021 DÖNEMİNİN 19.TOPLANTISI, DÖNEM BAŞKANIMIZ RTN. HAKAN ÇOLAK’IN BAŞKANLIĞINDA 10 KASIM 2020 TARİHİNDE SAAT 20.00’DE TELEKONFERAN..

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Hakan Çolak ve Kulüp üyeleri, başlattıkları sosyal sorumluluk etkinliği kapsamında Ordu Köprübaşında bulunan Kızılay aracına, ih..