TÜM Basından Haberler

ROTARY 2430. BÖLGE OLARAK BAŞLATILAN "SPİNA BFİDA'LI" ÇOCUKLARA YÖNELİK BAĞIŞ PROJESİ 100 ADET AKÜLÜ SANDALYENİN İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE KAVUŞTURULMASI İLE TA..

13. ROFİFE (ROTARY FİLM FESTİVALİ) ÖDÜL TÖRENİ DEĞERLİ SANATÇILARIN VE ROTARYENLERİN KATILIMI İLE ADANA DOUBLETREE HİLTON OTELİNDE DÜZENLENDİ VE DERECEYE G..

Adana Seyhan Rotary Kulübü 2020-2021 Dönemi Başkanı Mehmet Aytekin ve eşi Şehnaz Aytekin, 2020-2021 dönemi “Meslek Üstün Hizmet ve Onur Ödülü”nü pandemi ku..

Çocuk İşçiliğine son verme adına toplum nezdinde farkındalık yaratmak için "Billboard" aracılığı ile ÇOCUK İŞÇİLİĞİNE SON mesajı paylaşılmıştır...

ROTARY 2430. BÖLGE FEDERASYONU TARAFINDAN ROTARY KULÜPLERİNİN DESTEĞİ İLE MERSİN DORUKLU MAHALLESİ'NDE KADIN CİNAYETLERİNE KARŞI TOPLUMU BİLİNÇLENDİRMEK VE..

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlaması..

Ev-Ka Projesi..

WeWalk Akıllı Baston Töreni..

Engelsiz Dişler Diş Tedavisi..