ANTALYA FALEZ ROTARY KULÜBÜ:  ANOTALİA-XIII PROJESİNDE 9 DEVLETTEN 13 YABANCI ÖĞRENCİYİ AĞIRLADIK.
18 Mart 2019

ANTALYA FALEZ ROTARY KULÜBÜ: ANOTALİA-XIII PROJESİNDE 9 DEVLETTEN 13 YABANCI ÖĞRENCİYİ AĞIRLADIK.

4 Temmuz 2018 akşamı karşılayıp, misafirlerimizi evlerimizde ağırladık. 5 Temmuz 2018 sabahı ATİK’te toplanarak tekne turlarıyla unutulmaz keyifli anlar yaşandı. Akşamına kale içi Rotary Kulübüne teslim ettik.
Projenin gerçekleşmesinde değerli geçmiş dönem başkanlarımızdan Rtn. Rukselan & Mehmet Ali Selek, A.Aziz & Öznur Ertaş, Özcan & Bilge Kalaycı, Figen Gönen, değerli kulüp üyelerimizden Selim & Rana İsa, Murat & Belgin Çalık, Berna & Bülent Tuzlak, Merve Gültekinler & İhsan Sadi ve Hüseyin & Pınar Kaplan dostlarımıza, yabancı misafirlerimizi evlerinde ağırladıkları ve destekleri için çok teşekkürler.
Kulübümüzün ilk projesi olan hepinizin müthiş bir özveriyle katkıda bulunarak bizleri yalnız bırakmayan sevgili Özcan Kalaycı, Selim ve Rana İsa çiftine tekne aktivitesi organizasyonu ve gün boyunca kulübe sağladıkları ilave katkılar için de çok teşekkürler.
Biz hepimiz çok büyük ve güzel bir aileyiz. Bu ailenin bir ferdi olarak birlikteliğimizden gurur duyuyorum dostlarım. Teşekkürler.