ATAKUM ROTARY 13. GELENEKSEL KADINLAR YEMEĞİ
06 Mart 2019

ATAKUM ROTARY 13. GELENEKSEL KADINLAR YEMEĞİ

13. GELENEKSEL KADINLAR YEMEĞİMİZİ 13 .03 .2019 TARİHİNE GERÇEKLEŞTİRDİK.6 ÖNCELİĞİMİZDEN TEMİZ SU HİJYEN KONUSUNA FON YARATMAK AMACIYLA YAPILAN YEMEĞİMİZ 230 KADINI KATILIMI İLE AMACINA ULAŞTI.YEMEKTEN ELDE EDİLEN GELİR İLE SAMSUN CANİK CUMHURİYET İLKOKULU ÇOCUKLARININ TUVALET DIŞINDAN SU İÇMESİNİ SAĞLAMAK AMACI İLE UYGUN YERE SU PINARI YAPIMINDA KULLANILACAKTIR.BERABER ÇALIŞMAYA ÖZEN GÖSTERDİĞİMİZ LÖSAM STAND AÇARAK LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR YARARINA SATIŞ YAPTI .LÖSAM EKİBİ BİZLERE YEMEĞİMİZE KATILARAK DESTEK OLDULAR.

PLASTİK ESTETİK CERRAH DOÇ.DR İSMAİL KÜÇÜKER KONUŞMACI OLARAK ''GÜZELLİĞE DAİR HERŞEY ''KONULU SÖYLEŞİSİNİ YAPTI.

BİRÇOK FİRMA STAND KİRALAYARAK SATIŞ VE TANITIM YAPTILAR

DAVETLİLER ÇEKİLİŞİMİZDE GÜZELLİK TEMASININ OLDUĞU (BOTOXLAR,CİLT BAKIMLARI,DİYETİSYEN,PLATES DERSLER.,PARFÜMLER.......) BİRÇOK HEDİYELER VERİLDİ.

YİNE ÇOK BAŞARILI GEÇTİ.