Bir Kahve İç, Bir Kahve Parası Bırak Projesi ile Eşlerimizden Burs Katkısı-Adana Seyhan Rotary Kulübü
21 Aralık 2018

Her yıl düzenli olarak eşlerimizin organize ettiği öğrenci bursu için bağış toplama etkinliği bu dönem 19 Eylül 2018'de Bir Kahve İç, Bir Kahve Parası Bırak adı altında düzenlendi. Eşlerimizin hem sosyal etkinlik olarak hem de ihtiyaç sahibi 2 üniversite öğrencisi için bağış toplamak için bir araya geldiği bu toplantıda 2 öğrencinin de tüm yıl boyunca bursunu karşılayacak kadar bağış toplandı ve kulübümüze teslim edildi.

Yılda bir kez ama her yıl düzenlenen bu etkinlik için eşlerimize çok teşekkür ediyoruz.