Oyuncaklar Ülkesi Adlı Çocuk Masal Kitabı'na Sponsor Olduk-Adana Seyhan Rotary Kulübü
08 Nisan 2019

Kulüp üyemiz Tolga Akman'ın kızı Zeynep Akman tarafından kaleme alınan çocuk öykü kitabı Oyuncaklar Ülkesi adlı kitaba Seyhan Rotary Kulübü olarak sponsor olduk. Tüm geliri Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı için kullanılacak olan bu kitabın basım maliyetlerini toplumsal sorumluluk ve gelişim, temel eğitim ve okur yazarlığı artırma projelerimiz kapsamında üstlendik. Zeynep Akman ayrıca 23 Nisan'da kulübümüzün de ortak organizasyonu ile bir imza günü düzenleyecek. Zeynep Akman yayınlanan kitabı ile Fox TV Çalar Saat yayınına da katılmıştır.