SAMSUN KARADENİZ ROTARY KULÜBÜ -ERKEN TANI MEME KANSERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
08 Ocak 2019

SAMSUN KUBİLAY İLKOKULUNDA VELİLERE MEME KANSERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.DOKTOR NESLİHAN GÜLDOĞUŞ KADIN SAĞLIĞI VE ERKEN TANI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ.MEME KANSERİNİN 8 KADINDAN BİRİNİN KAPISINI ÇALDIĞINI İFADE EDEN GÜLDOĞUŞ,ERKEN EVREDE TEDAVİNİN NASIL VE NERELERDE YAPILDIĞI BİLGİSİNİ VERDİ. HER KADININ AYDA BİR KEZ KENDİNİ MUAYENE ETMESİ GEREKTİĞİNİ , YILDA BİR KEZ DOKTOR KONTROLÜNÜ TAVSİYE ETTİ.BELİRLİ YAŞLARDAN SONRA KADIN SAĞLIĞINDA YAPILMASI GEREKEN TARAMA VE TETKİKLERİ ANLATAN GÜLDOĞUŞ,SORU CEVAPLA PROGRAMINI TAMAMLADI.