Seyhan Rotary  ve Seyhan Interact Ortak Projesi ile Kütüphane Yardımı-Adana Seyhan Rotary
05 Mart 2019

Seyhan Rotary ve Seyhan Interact Ortak Projesi ile Kütüphane Yardımı-Adana Seyhan Rotary

03 Mart 2019 tarihinde Seyhan Rotary Kulübü olarak Interact Kulübümüz ile ortak 800 öğrencili Cahit Zarifoğlu Ortaokulu'nun kütüphanesine kitap yardımında bulunduk. Interact kardeşlerimizin kendi çabaları ile topladığı 150 adet kitabı okula bağışladık. O okulda okuyan genç kardeşlerimizin hayatına hem biz hem de bir çoğu akranı olan Interactlar olarak dokunarak kulübümüzün gençlerin yetişmesinde büyük katkısı olduğunu düşündüğümüz okumaya ve kitaba verdiği önemi bir kez daha vurguladık.