ANTALYA FALEZ ROTARY KULÜBÜ ORTAK TOPLANTI KONUĞUMUZ GİTAR VİTRÜÖZÜ EBRU BEŞ MİNİ KONSER VERDİ.
18 Mart 2019

5 Aralık Kadın Hakları Günü olması nedeniyle günün anlamına binaen Başkan Rtn. Fikri Bayhan konuşma yaptı. Görsel sunumdan sonra, kürsüye davet edilen Gitar Vitrüözü Ebru Beş, 1995 yılında Antalya da bir işçi ailenin kızı olduğunu, gitar çalmaya 15 yaşında başladığını, 2017 yılında Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Müzik Bölümünde lisansını tamamladığını belirtti. Üniversite bittikten sonra 1 yıl boyunca gitar öğretmenliğinin yanısıra Türkiye’nin değişik yerlerinde konserler verdiğini belirterek, konserlerini videoya alıp Master yapmak için Barselona’daki okullara gönderdiğini ve sonunda Mozarteum Salzburg da Master Programı kazandığını belirten Ebru Beş, 23 yıla sığdırdığı ilginç kariyer mücadelesini anlattıktan sonra bizlere mini konser verdi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.